субота, 11 грудня 2010 11:43

Ані Лорак зав'язала з алкоголем за два місяці до зачаття дитини

 

Співачка Ані Лорак, яка знаходиться на четвертому місяці вагітності, зняла новий кліп на композицію "Для тебе". Про свою вагітність розповідає неохоче.

"Це таке щастя, радіти якому потрібно тихо, - розповіла Ані Лорак під час зйомок кліпу. - Зародження нового життя - це таїнство. І потрібно спочатку цьому чуду здійснитися".

Народжувати Ані Лорак буде у квітні. Її чоловік Мурат хоче, щоб дружина більше відпочивала, але у передноворічний період Ані Лорак має по кілька корпоративів і концертів на день.

"Зараз я намагаюся більше відпочивати, хоча це погано вдається. Через щільний передноворічний графік я часто нервуюся. Мурат постійно хвилюється про те, чи я поїла, чи відпочила, чи не втомилася, чи не нервую. Чоловік носить мене на руках в прямому і переносному сенсах. З ним я завжди відчуваю себе принцесою".

Готуватися до вагітності Ані Лорак почала ще на початку літа. За 2 месяці до зачаття дитину, вона пройшла повне медичне обстеження, виключила зі свого раціону алкоголь і перейшла на роздільне харчування.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак зав'язала з алкоголем за два місяці до зачаття дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі