пʼятниця, 05 жовтня 2007 09:45

Анджеліна Джолі роздягнулася для німецького журналу (ФОТО)

Відома актриса Анджеліна Джолі роздягнулася для німецького журналу Park Avenue. Актриса дала відверте інтерв"ю виданню і з"явилася на його обкладинці і сторінках у пікантному наряді. Втім, саме інтерв"ю з Анджеліною витримане зовсім не в жовтих тонах. Велика кількість питань була присвячена зйомкам Джолі у фільмі "Хоробре серце" – про долю вдови американського журналіста Деніела Перла, викраденого і убитого пакистанськими терористами.

Розповідала Анджеліна і про свою велику сім"ю – трьох прийомних малюків і рідну дочку Шило Нувель. За словами актриси, вона дуже щаслива.

Джолі і про те, як відбулася її зустріч з Бредом Піттом. Виявляється, у той період Анджеліна була "щасливою матір"ю-одиначкою з парочкою коханців". Роман з Бредом примусив Джолі відмовитися від всіх інших зв"язків, і тепер актриса стала ідеальною дружиною і мамою, пишуть "Дни.ру".

У матеріалі журналу Park Avenue згадуються також численні заслуги Анджеліни: її постійні візити у бідні країни, допомога біженцям, хворим і жебракам, уміння керувати літаком, робота у кіно і багато іншого.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі роздягнулася для німецького журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі