середа, 31 жовтня 2007 10:52

Американський винищувач випадково впустив бомбу на курортне містечко (ВІДЕО)

Із борту палубного винищувача F-18 ВМС США, що виконував у вівторок тренувальний політ над штатом Вірджинія, випадково була випущена навчальна бомба. Снаряд, вага якого складала близько 4,5 кілограма, завдав "незначних пошкоджень" господарській споруді в курортному містечку Вірджинія-Біч. Ніхто з людей, що знаходилися на землі, не постраждав, підкреслили представники військової бази "Ошеана", до якої приписаний винищувач.

За їхніми даними, F/A-18C Hornet у вівторок брав участь в навчаннях, під час яких відпрацьовувалося завдання ударів по цілях на полігоні в штаті Північна Кароліна.

Винищувач ніс навчальні бомби BDU-48, які при зіткненні з землею випускають димовий заряд. За словами представників командування бази, бомба з борту літака була випущена в той момент, коли він заходив на посадку, повертаючись із полігону.

Наразі, повідомили представники бази "Ошеана", проводиться розслідування обставин інциденту, яке має визначити провину пілота в тому, що трапився, повідомляє Lenta.ru.

 

Зараз ви читаєте новину «Американський винищувач випадково впустив бомбу на курортне містечко (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі