пʼятниця, 19 листопада 2010 13:53

Американський пастор закликав відмовитися від Facebook

Американський пастор закликав відмовитися від Facebook

Пастор з американського штату Нью-Джерсі наказав служителям своєї церкви видалити аккаунти з соціальної мережі Facebook. Те саме він закликав зробити усіх одружених прихожан, повідомляє РИА Новости із посиланням на газету The Huffington Post.

Пастор Седрік Міллер (Cedric Miller) заявив, що за останні півроку близько 20 сімей з 1,1 тисячі парафіян його церкви опинилися під загрозою розпаду. За його словами, це сталося через те, що подружжя знаходили за допомогою Facebook своїх колишніх коханих. У зв'язку з цим він запропонував більш ніж 50 одруженим служителям церкви альтернативу. Вони мають або видалити аккаунти з соціальної мережі, або втратять свої позицій. Щоб підтримати ініціативу власним прикладом, Міллер, який сам одружений, видалив свою сторінку на Facebook, за допомогою якої підтримував стосунки з шістьма дітьми.

"Якщо хтось з минулого знову входить у ваше життя, спочатку починаються розмови, а потім і реальні зустрічі. Спокуса надто велика", - сказав пастор.

Раніше Міллер пропонував прихожанам, які перебувають у шлюбі, повідомляти подружжю реєстраційні дані в мережі, щоб продемонструвати повну довіру один одному.

За даними Американської академії адвокатів по сімейних справах, 81% її членів використовували або стикалися за останні п'ять років з доказами подружньої невірності на соціальних ресурсах на зразок Facebook, MySpace, Twitter та інших. Не краща ситуація у Великій Британії.

Іноді "зрада" в соціальній мережі може призвести до інцидентів в реальному житті. У минулому році британця визнали винним у вбивстві дружини за те, що вона змінила статус у Facebook-анкеті на "вільна".

Зараз ви читаєте новину «Американський пастор закликав відмовитися від Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі