вівторок, 12 жовтня 2010 12:59

Американець станцював перед Обамою стриптиз і отримає $ 1 млн (ВІДЕО)

Американець станцював перед Обамою стриптиз і отримає $ 1 млн  (ВІДЕО)

Мільярдер заплатить американцеві 1 млн доларів за  "стриптиз" перед Обамою. Американець виконав вимогу мільярдера з Великої Британії Алкі Девіда, який пообіцяв заплатити 1 млн доларів тому, хто постане перед президентом США оголеним. Ще однією умовою було - написати на животі адресу сайту Девіда.

Як відомо, інцидент стався на передвиборному мітингу у Філадельфії. 24-річний Хуан Родрігес оголився і навіть потрапив до фотострічки ЗМІ. Усі вимоги ексцентричного багатія були виконані. Відомо, що мільярдер підтвердив готовність виплатити Родрігесу 1 млн доларів.

Повідомляється, що Девід таким чином намагався розрекламувати свій новий Інтернет-ресурс, адресу якого повинен був прокричати оголений чоловік. Свідки підтверджують, що Родрігес виконав і цю вимогу.

Додамо, що запис найближчим часом буде викладено на тому самому сайті, для реклами якого було затіяна вся акція.

Сам герой незабаром після стриптизу був затриманий спецслужбами, які до цих пір продовжують з'ясовувати всі обставини незвичайного інциденту.

Нагадаємо, раніше антипрезидентські організації США запропонували $1 мільйон свідкові, який знає про зраду президента Барака Обами і готовий про неї розповісти.

За матеріалами Росбалт, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Американець станцював перед Обамою стриптиз і отримає $ 1 млн (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі