пʼятниця, 08 вересня 2006 11:38

Ялтинські податківці вилучили контрабанду на 330 тисяч гривень

Ялтинські податківці у ході проведення оперативних заходів вилучили партію сонцезахисних окулярів і золотих прикрас, які реалізовувалися без відповідних дозволів.

У прес-службі Державної податкової адміністрації Криму повідомили, що на одній з торгових точок, розташованих на набережній південної столиці, реалізовувалися сонцезахисні окуляри імпортного і вітчизняного виробництва без дозволу на розміщення об"єкту торгівлі і документів, підтверджуючих легальність товару.

Під час перевірки складено адміністративний протокол, згідно з яким вилучено 322 одиниці сонцезахисних окулярів на загальну суму понад 32 тис. грн. Вилучені товарно-матеріальні цінності знаходяться на відповідальному зберіганні. Йде додаткова перевірка щодо встановлення законності надходження вилученого товару.

Крім того, співробітники ялтинської податкової міліції у ході проведення планових заходів, виявили факт порушення правил торгівлі виробами з дорогоцінних металів в одному з магазинів Ялти. Як з"ясувалося, завідуюча ювелірним відділом магазина, здійснювала реалізацію виробів із золота і інших коштовних металів без ліцензії, яка б дозволяла такий вид діяльності.

Під час перевірки складено адміністративний протокол, згідно з яким вилучені золоті сережки, браслети, ланцюжки, обручки з коштовними і напівкоштовними каменями загальною кількістю 459 штук на суму близько 300 тис грн.

Вилучені коштовності опечатані і передані на відповідальне зберігання. За цим фактом продовжується додаткова перевірка, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Ялтинські податківці вилучили контрабанду на 330 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі