субота, 28 червня 2008 21:29

Альпіністи врятували туриста, який зірвався з 15-метрової висоти на мисі Фіолент

У Криму альпіністи МНС урятували туриста з Запоріжжя, який на мисі Фіолент зірвався з 15-метрової висоти, повідомляє Міністерство з надзвичайних ситуацій України.

О 11:45 в суботу в Гагарінському районі Севастополя на мисі Фіолент при падінні з крутого схилу висотою більше 15 м був травмований турист (1974 р.н.) із Запоріжжя.

На місце прибули дев"ять співпрацівників дислокованого на місці гірського пошуково-рятувального взводу МНС, які за допомогою альпіністського спорядження підняли постраждалого нагору та передали лікарям "Швидкої допомоги".

Мис Фіолент є "притчею во язицех" серед "диких" туристів через свою небезпеку. Він приваблює своїм криштально чистим морем, джерелами з питною водою, тишею, красою і малолюдністю. Однак за це любителям відпочивати в наметах доводиться платити високу ціну.

Від траси до моря - всього 100 метрів, от тільки по вертикалі. Відпочинок на Фіоленті під силу тільки фізично витривалим і безстрашним серцем, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Альпіністи врятували туриста, який зірвався з 15-метрової висоти на мисі Фіолент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі