вівторок, 17 липня 2007 10:17

Актор Михайло Кононов помер в повній бідності (ФОТО)
6

Після важкої, тривалої хвороби він помер у відділенні кардіореанімациі одній з московських лікарень. У Союзі кінематографістів РФ уточнили, що актор помер від серцевого нападу.

Великий актор, забутий друзями і колегами, помер в повній убогості. Перед смертю він написав книгу, на видання якої у нього не було грошей. Актор говорив, що хоче прожити як мінімум ще три роки. Говорив про автобіографічну книгу, яку щойно закінчив писати. У ній він написав всю правду про своє життя.

Кононов нарікав, що жоден видавець не береться публікувати книгу безкоштовно. А достатніх засобів у актора не було: жебрацької пенсії в 3000 рублів не вистачало навіть на життя.


67-річний артист потрапив в клініку два тижні тому через проблеми з легенями. Проте в лікарні його стан лише погіршувався: у Михайла Івановича просто не було грошей, щоб придбати необхідні медикаменти. Увечері 15 липня його перевели у відділення кардіореанімації, але врятувати життя артистові не вдалося. Серце Михайла Кононова зупинилося вчора в 10 годин 10 хвилин. Причиною смерті стала тромбоемболія - тромб в судинах.

Останніми роками легендарний Нестор Петрович з "Великої зміни" страждав важкою формою тромбофлебіту. Додатково переніс інфаркт, запалення легенів, отримав інвалідність.

Михайло Іванович практично перестав зніматися. Сценарії його не влаштовували, та і хвороби давали про себе знати. Виключення актор зробив тільки в 2006 році для серіалу "В крузі першому". З пресою Кононов спілкуватися не любив. Він продав квартиру, виїхав з Москви і жил майже відлюдником в селі Бутирки під Можайськом, пише "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Актор Михайло Кононов помер в повній бідності (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі