понеділок, 29 квітня 2024 12:33

Якою погодою завершиться квітень: прогноз на завтра

30 квітня протягом дня передбачається повсюди +20...24°С.

На Закарпатті прогнозують до +26°С, а на узбережжі морів буде подекуди +18...21°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Почався передвеликодній тиждень, у який погоду України визначатиме антициклон. Він не дасть шансів ніяким дощам, ні з сахарською пилюкою, ні звичайним чистим і прозорим. Бо антициклон - це практично завжди суха сонячна погода. Синоптикам залишається нюхати бузок, перебирати минулорічний теплий гардероб, бо з такою погодою, не знаєш, що одягати, переходити на зелені салати, вимочувати нітратні редиску і огірки у підсоленій воді, наносити захисний крем на сонячні щоки, мерзнути у квартирах і грітися на вулиці", - написала вона.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Почався передвеликодній тиждень
Почався передвеликодній тиждень

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогноз на травень: яка погода буде на Великдень

Вітер у вівторок буде з північного сходу, на сході та півдні України можливі сильні пориви до 15-20 метрів за секунду.

У Києві як скрізь - завтра сухо, сонячно, +22°С.

І така погода, суха, сонячна та тепла, триватиме аж до Великодня. Бо перші дощики з'являться якраз на Пасху, вдень або ввечері.

29 квітня в Україні пануватиме хмарна погода. Вдень опадів переважно не передбачається, повідомляє Укргідрометцентр.

У понеділок вночі в південно-східній частині пройшли короткочасні дощі, вдень вони подекуди будуть із грозами. На решті території сухо.

Зараз ви читаєте новину «Якою погодою завершиться квітень: прогноз на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі