четвер, 10 серпня 2023 17:48

Спецтема: Війна Росії проти України

"Якого хр*на курс так скаче": пропагандист Соловйов істерично відреагував на падіння рубля

"Якого хр*на курс так скаче": пропагандист Соловйов істерично відреагував на падіння рубля
Російський пропагандист Володимир Соловйов влаштував істерику через падіння російського рубля. Фото: скріншот

Російській рубль потрапив до трійки найгірших валют, що розвиваються, разом із турецькою лірою та аргентинським песо.

Через цю новину головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов в ефірі свого шоу влаштував справжню істерику. У падінні рубля він звинуватив депутатів Держдуми РФ та Центральний банк Росії, пише ТСН.

"У мене запитання до всіх депутатів Державної думи РФ. Скажіть, будь ласка, а ви не помічаєте, який зараз у нас курс валют в країні. Скажіть, будь ласка, ви хоч один запит до ЦБ (Центрального банку – Gazeta.ua) зробили. Щоб ці люди прийшли і публічно пояснили. Поясніть, будь ласка, країні, що відбувається", – обурився пропагандист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рубль обвалився через удар по російському кораблю

Соловйов додав, що не розуміє, що сталося.

"Що такого сталося, що такий курс? Це ж приведе до росту інфляції. При чому пік випаде саме на час виборчої кампанії", – сказав він, а потім почав кричати.

Також пропагандист згадав про Захід, який буде насміхатися з Росії, і захвилювався через це.

"Навіть не пояснює, якого хр*на курс так скаче, що над нами весь закордон тепер сміється. Що найслабша валюта у нас – рубль. Це завдяки геніальній політиці Центрального банку, який зневажає народ, щоб хоч слово сказати", – закричав Соловйов, накинувшись із звинуваченнями на ЦБ.

Падіння російського рубля продовжується на тлі значного відтоку валюти в РФ і санкцій у зв'язку з війною проти України.

Про це повідомило агентство Bloomberg. Рубль ослаб на 23% стосовно долара цього року, що перемістило його до трійки найгірших валют, що розвиваються, разом із турецькою лірою та аргентинським песо.

Рубль торгувався нижче 97 за долар і наближається до позначки 100 за долар. Це рівень, який востаннє спостерігався протягом першого місяця після того, як РФ розпочала повномасштабну агресію проти України торік у лютому.

Зараз ви читаєте новину «"Якого хр*на курс так скаче": пропагандист Соловйов істерично відреагував на падіння рубля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі