субота, 10 вересня 2022 06:00

Яким знакам зірки віщують перемогу і приплив сил - гороскоп на 10-11 вересня

Яким знакам зірки віщують перемогу і приплив сил - гороскоп на 10-11 вересня
Не шукайте можливості швидко заробити великі кошти. Фото: pixabay.com

10-11 вересня людей накриє депресія. Почуватимуться обкраденими і незахищеними, без оптимізму дивитимуться у майбутнє. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Невпевнено почуватимуться люди, які мають у своїх руках владу, - говорить астрологиня. – Багатьом доведеться змінити напрямок свого бізнесу чи виїхати за межі країни. Не спішіть з такими рішеннями. Добре обдумайте усе, а тоді беріться до дій. Тельцям і Стрільцям, Левам і Водоліям зірки віщують перемогу і приплив сил. Не шукайте можливості швидко заробити великі кошти. Матимете збитки. Тримайтеся за надійне джерело доходів. Непорозуміння у родині виникатимуть через брак спільних інтересів".

Овен

Важко буде спостерігати за тим, як рідні потерпатимуть від поганого самопочуття. Доведеться виконувати роль домашнього психолога.

Телець

Не варто заводити нових тварин. Вони будуть хворобливі і завдадуть багато клопоту. Підводитиме пам'ять. Людям з високим тиском варто стерегтися внутрішніх крововиливів.

Близнюки

Стосунки, зав'язані у ці вихідні, не віщують нічого хорошого. Нові знайомі прикро здивують і засмутять. Невдалою буде спроба знайти пару на сайті знайомств.

Рак

Не покидатиме натхнення. До кінця року видасте одразу кілька творчих проектів – можете відкрити власну справу, навчитися фотографувати чи малювати

Лев

Труднощі зблизять вас з коханими і зроблять сім'ю міцнішою. Самотні знайдуть свою пару. Поповнення у родині варто планувати на наступний рік.

Діва

На вас чекають ремонти вдома і в офісі. Будівництво краще розпочати у суботу вранці. Протипоказані азартні ігри. Переможцем звідти вибратися не вдасться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенцям спростять схему отримання допомоги – як вона працюватиме

Терези

У вихідні доведеться ходити на співбесіди, мирити ворогуючі сторони, повертатися до конфліктів з сусідами. Переїзд на нове місце проживання відкладіть на кінець року.

Скорпіон

Часто доведеться вирушати у відрядження і виконувати обов'язки інших. Керівництво буде схильним до вас. Багатьом вдасться зробити кар'єру і домогтися підвищення зарплатні.

Стрілець

У яку б скруту не потрапляли, поруч завжди буде підтримка. Полагодьте розетки та електроприлади. Можливі замикання. Подбайте про охорону будинку.

Козеріг

Турбуватиме біль у нирках. Напруження на роботі і вдома може призвести до невралгії, головного болю і підвищення тиску.

Водолій

Щоб достатньо заробити, доведеться використовувати здатність працювати у кількох місцях одночасно. Розпочинайте ремонт і будівництво, купуйте нерухомість.

Риби

Заробіток надходитиме вчасно. На все необхідне грошей вистачить. Тікати від неприємних розмов зі знайомими не слід. Покличте на допомогу почуття гумору. Розрядіть обстановку. Розмова пройде легко.

В Україні у вихідні опади охоплять Одещину й Миколаївщину, а також західні, північні й центральні області, окрім Дніпра з районами.

Зараз ви читаєте новину «Яким знакам зірки віщують перемогу і приплив сил - гороскоп на 10-11 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі