вівторок, 01 грудня 2020 14:31

Які сюрпризи підготувала погода у грудні

Які сюрпризи підготувала погода у грудні
Грудень 2020 очікується теплим. Фото: x-vymir.com

На початку грудня температура повітря очікується від +2...4°C. До кінця місяця вона сягатиме від -13...15°C.

Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкість і вирішення проблем: астрологічний прогноз на грудень

"Грудень в Україні буде теплий. На початку місяця очікується відлига, плюсова температура триматиметься до 11 грудня. Нічні температури становитимуть 1-3 градуси морозу, а денні - 2-4 градуси тепла. З 12 грудня, і до кінця місяця настануть морози. Денна температура "плюсовою" вже не буде. Нічні температури сягатимуть близько 1-13 градусів нижче нуля, а з 24 по 26 грудня - від 13-15 градусів морозу. Під Новий рік температура повітря очікується близько 4 градусів нижче нуля. Щодо опадів, то з 7 по 9 грудня пройдуть дощі, а 11-12 грудня варто чекати снігу. 23 і 24 грудня очікується рясний сніг до 9 міліметрів. 28 і 29 грудня опади сягатимуть до 11-12 міліметрів. До Нового року сніг не розтане", - розповідає народний синоптик.

Перші дні зими в Києві будуть хмарні та морозні. Очікуються опади.

За даними метеорологічного сайту Accuweather, стовпчики термометрів впадуть до мінусових позначок, пориви вітру також посилять холод.

Зараз ви читаєте новину «Які сюрпризи підготувала погода у грудні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі