неділя, 22 січня 2017 17:45

Яка погода буде наступного тижня

Яка погода буде наступного тижня

Понеділок в Україні буде переважно сухий, вночі підморозить до -2-8, на заході місцями до -10-12, протягом дня очікується від -3 до +3 градусів.

4 січня температура - без особливих змін, 24 ж січня на півночі з"явиться сніг, 25 січня сніг охопить більшість областей України та посилиться вітер.

Про це у Facebook написала синоптик Наталка Діденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місто затягло смогом на три доби

У Києві понеділок також буде без особливих змін. 24-25 січня посніжить плюс вітер, 26-27 січня очікується відчутне морозне похолодання, - додає синоптик.

А 26-27 січня в Україну знову ввірветься похолодання. Найбільше це похолодання - четвер, п'ятниця - торкнеться східної частини України, найменше - західної.

Наприкінці січня медики очікують другу хвилю збільшення захворюваності на грип та ГРЗ. Небезпека зростає через те, що школярі повертаються після канікул та карантину на навчання. Також у період морозів та коротких світлових днів слабшає імунна система.

Укріплювати імунну систему необхідно комплексом вітамінів у повсякденному режимі харчування, а також профілактичними процедурами.

Зараз ви читаєте новину «Яка погода буде наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі