пʼятниця, 18 липня 2008 09:00

Як "Алібі" вчили хвору дівчинку малювати (ФОТО)
6


Українські поп-співачки з групи "Алібі" Анна та Ангеліна Завальські продовжили добру традицію та у компанії 3-річної дівчинки Марії Мудрої, яка страждає на синдром Дауна, стали учасницями доброчинної фотосесії.


Захід з глибоким соціальним підтекстом пройшов у рамках проекту "Українські зірки - дітям з синдромом Дауна". Протягом 5 місяців українські кіно-, теле-, музичні, спортивні та інші знаменитості братимуть участь у різних подіях разом із дітьми, що страждають на синдром Дауна.


Раніше в рамках того ж проекту відбулися фотосесії з журналістом Миколою Вереснем, поетом і фундатором видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Іваном Малковичем та телеведучою музичного телеканалу "М1" Василісою Фроловою, а також українським актором Богданом Ступкою.

Планується подальша участь у проекті Олега Скрипки, Андрія Шевченка, Андрія Данилка, Володимира Кличка, Олександра Ройтбурда, Лілії Пустовіт, Віктора Пінчука та Олени Франчук, Юрія Андруховича, Ади Роговцевої, Романа Кофмана, Любка Дереша, Світлани Вольнової, Ігоря Подольчака та Ігоря Дюрича, Мирослава Поповича, Гаріка Кричевського, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Як "Алібі" вчили хвору дівчинку малювати (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі