вівторок, 31 жовтня 2023 03:25

Як почистити лійку душа за допомогою соди та оцту

Як почистити лійку душа за допомогою соди та оцту
Кожен власник ванни або душової кабіни рано чи пізно стикається із проблемою у вигляді забруднення лійки душа. Фото: YouTube

Кожен власник ванни або душової кабіни рано чи пізно стикається із проблемою у вигляді забруднення лійки душа вапняними відкладеннями та іншим брудом.

Так, жорстка вода провокує утворення відкладень, і рясні струмені води перетворюються на дощик, що ледь крапає. Gazeta.ua розповість, як без проблем почистити лійку для душу за допомогою таких простих засобів, як оцет і сода.

Для початку процедури зніміть лійку з кріплення. Це полегшить процес очищення та запобіжить випадковому потраплянню розчинів на інші поверхні.

Далі змішайте рівну кількість оцту і води в пластиковій або скляній ємності. Потім приготуйте пасту з соди і трохи води, щоб отримати консистенцію, схожу на густу кашу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно мити холодильник, щоб не був бруднішим за сидіння унітазу

Далі занурте лійку в розчин з оцту і води. Цей розчин допоможе зруйнувати вапняні відкладення, потім, використовуючи пасту з соди, акуратно нанесіть її на поверхню лійки і дайте їй настоятися протягом 15-20 хв.

Після цього промийте лійку під водою, переконавшись, що всі залишки оцту та соди зникли. Якщо залишки нальоту чи бруду залишилися, повторіть процедуру.

Кожен, хто стикався із засміченнями в каналізаційних трубах у ванній кімнаті, знає, що проблема з волоссям, що накопичується в каналізації, може бути справжнім головним болем.

Тож розглянемо, що допомагає розчинити волосся в трубах і як найкращим чином пробити засмічення в каналізаційній трубі. Для розщеплення волосся, що скупчуються в сливі, можна використовувати кілька ефективних методів.

Зараз ви читаєте новину «Як почистити лійку душа за допомогою соди та оцту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі