понеділок, 10 травня 2021 03:01

Як назвати дитину 10 травня - хто сьогодні святкує День Ангела

Як назвати дитину 10 травня - хто сьогодні святкує День Ангела
Язичники розіп'яли Симеона на хресті. Фото: pixabay.com

Християни 10 травня шанують мученика Симеона. Він був одним із 70 апостолів та проповідував вчення Спасителя.

День ангела сьогодні святкують Семен, Анастасія, Іван та Георгій.

Семен з давньоєврейського означає "почутий Богом у молитві". Він добрий, м'який і незлобивий, допоможе у важку хвилину. Семени часто бувають обдаровані й талановиті. Вони працьовиті та цілеспрямовані. Вдало побудувати кар'єру можуть як лікарі, музиканти, інженери, адміністратори. Семен буде хорошим чоловіком, вправним господарем та вірним другом.

Анастасія означає "повернення до життя". Це мрійливі фантазерки, які бояться не виправдати чиїсь очікування. Їх можна обдурити та скривдити, адже вони беззахисні перед злими та хитрими людьми. Анастасія швидко входить у довіру і легко налагоджує зв'язок із людьми. Вона може стати гарною артисткою, вихователем у дитячому садку, лікарем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці назвали найулюбленіші свята

Із давньоєврейської Іван - "Божа милість". У характері цих чоловіків поєднуються суперечливі риси. Вони можуть бути добрі та спокійні, але перетворюватись на завзятих воїнів у разі необхідності. Іван завжди виконує обіцянки та шанує батьків. Однак йому важко приймати рішення та прислухатися до власної інтуїції.

Ім'я Георгій походить від давньогрецького слова "георгос" - "хлібороб". Це гарні співрозмовники та вірні друзі, які можуть зберігати секрети. Вони доброзичливі та швидко забувають образи. У них складається щасливе подружнє життя. Однак Георгій не пробачає брехні.

Людина отримує небесного Ангела-хранителя у день хрещення. Її називають в його честь. На іменини треба відвідати храм, а святкування проводити в затишній сімейній атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «Як назвати дитину 10 травня - хто сьогодні святкує День Ангела». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі