середа, 04 липня 2007 08:00

Як Хомутиннік і Янукович екстримом займаються (ФОТО)

Виявляється деяким "регіоналам" не вистачає в парламенті екстриму, тому вони шукають його у небезпечних видах спорту. Наприклад, Віталій Хломутиннік полюбляє підводне полювання .

"В аквалангу полюєш на сома або ж великого хижака в морі – це екстрим", - розповідає про своє захоплення Хомутиннік в інтерв"ю "Газеті по-київськи".

"Коли ловиш велику рибу, вона може тебе і потягнути разом з рушницею. Слава Богу, я в небезпечні ситуації не потрапляв. А от мій товариш на глибині 20 метрів полював за рибою і йшов усе глибше і глибше. І не перевірив, скільки в нього повітря в балоні. Виявилося, що недостатньо. Довелося різко спливати, що загрожувало декомпресією. Після такого люди каліками залишаються", - розповів він.

"Звичайне полювання на суші – спілкування з природою, з друзями. Я не намагаюся обов"язково підстрелити дичину. Наприклад, цього року за всю зиму жодного звіра не вбив принципово. Однак із друзями виїжджаю о п"ятій ранку і проводжу цілий день. Я як у тому мультику – взяв фоторушницю і просто фотографуєш тварин".

А от син Віктора Януковича перейняв від батька любов до автомобілів. Шлях Януковича-молодшого до парламенту пройшов через автомайстерню. Там він займався тюнінгом дорогих машин.

У допарламентський період своєї біографії Вітя Янукович ганяв на авто на великій швидкості.

Але крім любові до машин, син прем"єра має ще кілька досить екстремальних захоплень.

"У своєму житті я займався багато чим: і стендовою стріляниною, і автокросом, і рукопашним боєм", - розповів він якось в інтерв"ю ТаблоID.

Крім того, Янукович-молодший любить водні лижі.

За матеріалами: ТаблоID та "Газеты по-киевски".

Зараз ви читаєте новину «Як Хомутиннік і Янукович екстримом займаються (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі