вівторок, 13 травня 2008 17:00

Як Ані Лорак готується до Євробачення (ФОТО)
6

Сьогодні вранці українська претендентка на перші місця від "Євробачення-2008" полетіла у Белград.

За традицією, напередодні Ані Лорак проводжали. Причому проводи влаштували зіркові - серед міста, на Майдані.

Заради Кароліни Вєрка Сердючка навіть змінила слова свого минулорічного єврохіта.

"Ані Лорак - це круто! Ані Лорак - це кльово!" - кричала вона, затягуючи свою "Лашу Тумбай".

Одним з перших на сцену вийшов також наставник Лорак у Сербії Філіп Кіркоров.

До слова, Ані Лорак вкотре наголосила, що російська зірка її не продюсує.

"Філіп Кіркоров не везе мене на "Євробачення". Він - автор пісні, яку я там співатиму. Щоправда, Філіп дуже допомагав мені, запрошував на свої концерти як гостю. Кіркоров - це справді сильний гравець у нашій команді, але він мене не продюсує. Я самостійна співачка", - акцентувала Кароліна".

У Белграді Ані Лорак проведе два тижні, що залишилися до конкурсу. Проте валіз співачка, схоже, набере на півроку.

"Я навіть не уявляю, скільки їх має бути - мабуть, зо три-чотири. Це ж треба стільки набрати взуття, аксесуарів, косметики... Хочу там вражати всіх щодня!" - зізналася Ані.

"А ще й сувеніри везти. Не знаю, як нас із усім цим багажем пустять у літак..," - передає слова артистки "Комсомольська правда в Україні".

Так, окрему валізу Лорак підготувала саме для сувенірів, що їх вона роздаватиме гостям конкурсу.

Українська сторона буде обдаровувати ляльками, вбраними у сукні-копії від Роберто Каваллі, у якій виступить Кароліна. Також українці презентуватимуть комікси, випущені вперше за час існування "Євробачення".

Що ж до прогнозів стосовно місця на конкурсі Лорак ставиться дуже обачно.

"Давайте все-таки зачекаємо. На все воля Божа. Своїх конкурентів я поки не аналізувала - не було на це часу. Думаю, придивлюся детальніше вже на місці. На Євробаченні три хвилини на сцені можуть вирішити все!" - зауважила Кароліна.

Проте Ані у ході відповіді журналістам також додала: "На мене звертатимуть увагу, бо вже сьогодні можна з упевненістю сказати - ми фаворити!"

Відомо також, що 17-го травня українська делегація влаштує у рамках "Євробачення" гучну вечірку з національним колоритом. Зокрема, Лорак обіцяє заспівати на вечірці багато українських пісень.

А от спілкуватиметься у Белграді виключно англійською - мовляв, "ми ж таки в гості їдемо".

"Під час моїх промотурів по Європі всі дуже дивувалися, що я вільно, без перекладача спілкуюся англійською", - похвалилася Кароліна. Ще б пак, адже для Кароліни мова кохання - англійська: зі своїм нареченим Муратом вона спілкується саме цією міжнародною мовою.

"Та я ж хочу показати, що ми європейська держава, яка розвивається. У нас не в шароварах ходять!" - додала Ані.

На зауваження журналістів, мовляв, торішня переможниця "Євробачення" сербка Марія Шерифович співала рідною, а не англійською мовою, Лорак парирувала:

"Її пісня називалася "Молитва", а молитися треба тільки рідною мовою. Я теж "Отче наш" читаю тільки українською. Але моя "Shady Lady" - це більш танцювальна пісня. Головне, що сама я - українка, з Буковини. Але обіцяю, що в Сербії ми покажемо шоу справді європейського рівня".

22-го травня Ані Лорак виступатиме у другому півфіналі "Євробачення" під номером 4.

Перший півфінал пройде 20-го травня, а фінал глядачі зможуть побачити вже 24-го числа. При цьому цьогорічний пісенний конкурс стане "наймасовішим" за всю свою історію - у ньому візьмуть участь виконавці з 43 країн, повідомляє ТаблоID.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Як Ані Лорак готується до Євробачення (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі