пʼятниця, 16 травня 2014 11:20

Яценюк на Вінничині роздав квартири "ягуарівцям", які воювали під Слов'янськом
5

Фото: Анна Бова

Сьогодні у в райцентрі Калинівка, що на Вінничині, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зі своєю делегацією відвідав спецпідрозділ "Ягуар".  Туди два дні тому повернулися бійці, які брали участь в антитерористичній операції, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На території військової частини посадовець роздав дев'ять ордерів на службові квартири. Чотири отримали "ягуарівці", п'ять — сім'ї загиблих військових, які брали участь в антитерористичній операції на сході країни.

Окремим розпорядженням виділили квартиру у Києві родині "ягуарівця" Віктора Долінського, який загинув від розриву гранати під час АТО біля блокпосту "Слов'янськ" на Донеччині.

"Квартири даються не генералам, а людям, які під кулями захищали державу" — зауважив Яценюк.

"З 2000 року наші військові не отримували квартири. Зараз 80 бійців стоїть на черзі. Оскільки це службові квартири, то їх даватимуть по заслугам. Командири самі визначатимуть, кому їх надати, - сказав командир військової частини спецпризначення "3028" "Ягуар" Олег Плахотнюк.

Зараз Арсеній Яценюк їде на завод "ФОРТ", де виготовляють зброю. Хоче подивитися, як закінчують цикл виробництва сучасного військового озброєння. Керівництво заборонило журналістам заходити на територію. Аргументували це тим, що об'єкт закритий.

 

Зараз ви читаєте новину «Яценюк на Вінничині роздав квартири "ягуарівцям", які воювали під Слов'янськом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі