неділя, 09 вересня 2007 11:19

Абдулову поставлений діагноз "рак легенів"

Художній керівник театру Лєнком Марк Захаров, що тільки що повернувся з Ізраїлю, повідомив, що ізраїльські лікарі поставили відомому російському акторові Олександру Абдулову діагноз - "рак легенів".

"Я був радий побачити живу, веселу людину Олександра Гавриловича, яка знає про свій страшний діагноз, але готовий боротися зі своєю хворобою, - сказав Захаров.

"Зараз він знаходиться на лікуванні в одній з кращих ізраїльських клінік. При найсприятливішому перебігу хвороби і лікуванні її Абдулов може повернутися на роботу в театр в кінці сезону. Інший варіант навіть не хочеться обговорювати", - відзначив він.

Він обговорив з Абдуловим кандидатуру артиста, який може замінити його в майбутній прем"єрі, яка готується до ювілею театру - гогольовськой "Одруження". Це буде Сергій Чонішвілі.

Народний артист РРФСР Олександр Абдулов народився 29 травня 1953 року. Широку популярність здобув, зігравши в таких фільмах, як "Звичайне диво", "З коханими не розлучайтеся", "Карнавал", "Чародії", "найпривабливіша і привабливіша", "Формула любові", "Гардемарини, вперед!" і багато інших, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Абдулову поставлений діагноз "рак легенів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі