неділя, 15 липня 2007 11:48

98-річний житель Єрусалиму став прапрапрадідусем

98-річний житель ультрарелігійного єрусалимського кварталу Меа Шеарім в суботу, 14 липня, відсвяткував народження свого першого прапраправнука. Цей випадок унікальний навіть для ортодоксального єврейського середовища, в якому ранні шлюби широко поширені.

Якщо прапрапрадідусеві новонародженого немовляти виповнилося 98 років, то прапрабабусі зараз 78 років, прадідусеві - 57 років, дідусеві - 37 років, а татові - 18 років.

Новоспечений прапрапрадідусь - корінний єрусалимець, предки якого жили в місті Давида з незапам"ятних часів. У його сім"ї було прийнято одружуватися в 17-18 років.

В результаті, на даний момент, кількість його нащадків складає близько 450 чоловік.

Його правнукові, що став в цю суботу дідусем, виконалося всього 37 років, а матері дитини лише 18.

"Ми бажаємо прадідусеві ще багато щасливих років життя і якомога більше нащадків. Ми прагнемо зберегти династію, що ніколи не покидала Єрусалиму, і тому прагнемо одружувати дітей якомога раніше, щоб уникнути гріха", - заявив один з його численних нащадків, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «98-річний житель Єрусалиму став прапрапрадідусем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі