вівторок, 05 червня 2007 18:01

737 людей втопилися в Україні з початку року

З 1 січня по 31 травня 2007 р. на водних об"єктах України загинули 737 чоловік, з них 76 дітей. Про це йдеться у зверненні глави МНС Нестора Шуфрича у зв"язку з ситуацією із загибеллю людей на воді.

Зокрема, до початку літнього купального сезону лише в травні на воді загинули 329 чоловік, що складає 45% від загальної кількості загиблих, з них 47 дітей, або 62% від загальної кількості загиблих дітей з початку року.

Найгірша ситуація в травні спостерігається у Чернігівській області, де загинули 24 людини, в Київській області - 20, з них 4 дитина, в Дніпропетровській області - 20, з них 1 дитина.

Ці випадки сталися через грубе порушення вимог Правил охорони життя людей на водних об"єктах України, недостатню профілактичну роботу виконавчої влади і громадськості щодо запобігання загибелі людей на воді.

"Лише з вашою допомогою ми зможемо привернути увагу суспільства до цієї загальнодержавної проблеми. Наперед вдячний за підтримку і розуміння украй важливої справи", - сказано у зверненні Шуфрича, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «737 людей втопилися в Україні з початку року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі