неділя, 02 вересня 2007 11:56

3 людей загинули й 6 госпіталізовано через ДТП у Миколаївській області

3 людей загинули й 6 госпіталізовано1 вересня в результаті дорожньо-транспортного пригоди на 123 км траси "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ" у Миколаївській області.

Про це сказано в повідомленні обласного управління Державтоінспекції в Миколаївській області.

О 07:00 1 вересня автомобіль "Хонда Акорд" рухався убік Одеси, при обгоні виїхав на смугу зустрічного руху, де машина зіштовхнулася з автомобілем "ВАЗ-2105", який їхав убік Миколаєва.

У результаті аварії водій "Хонди", громадянин Молдови 1978 року народження, водій "ВАЗ", житель Кіровоградської області, і пасажир "ВАЗ", житель Миколаївської області, загинули на місці події.

51- і 24-річні пасажирки "Хонди", громадянки Молдови, і дівчинка 2004 року народження, дочка водія, із травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані.

3 пасажири "ВАЗ-2105", жителі Миколаївської області, також госпіталізовані в миколаївську лікарню швидкої медичної допомоги, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «3 людей загинули й 6 госпіталізовано через ДТП у Миколаївській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі