вівторок, 18 грудня 2007 12:57

25-річний рівненський рекордсмен-бізнесмен отримав свій 30-й закордонний паспорт

25-річний житель міста Рівно Андрій Дедюхін отримав свій 30-й закордонний паспорт.

Так часто Дедюхін міняє паспорти через часті поїздки за кордон. Із цього приводу в УМВС була проведена спеціальна прес-конференція. Як пояснив сам винуватець торжества, він вже і не пригадає точної кількості перетинів кордонів держави.

У зв"язку з бізнесом Дедюхін щомісячно виїжджає за межі України до 30 разів, а перетинати кордон за одну добу йому доводилося навіть двічі. Більше всього рекордсмен-мандрівник бував в Польщі. Як правило, подорожує автомобілем.

Як повідомив заступник завідуючого Відділу громадянства, імміграції і реєстрації фізичних осіб УМВС Рівненської області Дмитро Кожушко, такої кількості закордонних документів вони не видавали ще нікому. Найбільше - людина приходила за десятим паспортом.

Рівненський мандрівник в тридцятий раз отримав закордонний паспорт в урочистій обстановці. Працівники відділу нагородили його символічним пропуском на позачергову видачу наступного закордонного документу. Вони не сумніваються, що їх клієнт і далі битиме власні рекорди, повідомляє Цензор.

Зараз ви читаєте новину «25-річний рівненський рекордсмен-бізнесмен отримав свій 30-й закордонний паспорт ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі