пʼятниця, 10 серпня 2007 08:06

20 людей стали жертвами авіакатастрофи в Полінезії

Быля побережжя полінезійського острова Мореа потерпів крах літак авіакомпанії Air Moorea, внаслідок чого постраждали щонайменше 20 чоловік.

Авіакатастрофа відбулася в 12:15. На борту турбогвинтового літака Twin Otter DHC6, що прямував на сусіднє Таїті, знаходилися 19 пасажирів і пілот.

При зльоті з аеропорту Мореа літак виїхав за межі злітної смуги і впав в тихоокеанську лагуну.

Як повідомили представники поліції Таїті, в районі події вже виявлені тіла чотирнадцяти загиблих, зокрема пілота. Пошукова операція продовжується, проте представники властей висловили побоювання, що вижити не вдалося нікому з тих, що знаходилися на борту літака.

Мореа - острів у Французькій Полінезії, розташований в 17 кілометрах на захід від Таїті. Міністр внутрішніх справ Франції Мішель Альо-Марі в офіційній заяві виразила співчуття з приводу того, що трапилося і повідомила, що на місце катастрофи незабаром прибуде держсекретар закордонних володінь Франції Крістіан Естрозі, передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «20 людей стали жертвами авіакатастрофи в Полінезії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі