пʼятниця, 25 грудня 2009 13:03

19-річний юнак упав з тротуару і загинув під колесами маршрутки

19-річний юнак упав з тротуару і загинув під колесами маршрутки

Трагедія сталася вчора, 24 грудня, близько десяти годин вечора в Жовтневому районі Запоріжжя.

У районі зупинки громадського транспорту "пл. Пушкіна" маршрутне таксі "Мерседес Бенц -313" під управлінням 27-річного водія збив молодого хлопця, який раптово впав на проїжджу частину з тротуару.

Про це розповіли в прес-службі УДАІ в Запорізькій області.

"Хлопець 1990 року народження раптово впав з тротуару на проїжджу частину в безпосередній близькості перед мікроавтобусом. Пішохід загинув на місці. Причину смерті встановить експертиза. За фактом ведеться слідство", - розповіли в ДАІ.

Дане ДТП було єдиним зареєстрованим за вчорашню добу.

Нагадаємо, 17 грудня у місті Києві загинув 19-річний юнак. На нього раптом наїхала іномарка, водій якої не вписався в поворот і виїхав на тротуар, яким йшов хлопець.

Пішохода відкинуло на 20 м на трамвайні колії, а "Шкода" зникла з місця аварії, попередньо виключивши всі освітлювальні прилади. Врятувати 19-річного хлопця "швидка" не встигла - від сильного удару смерть настала миттєво.

30 листопада в Києві водій автомобіля Daewoo Lanos не впорався з керуванням, внаслідок чого машина різко злетіла з проїжджої частини, знесла декілька секцій металевої огорожі, а потім зачепила людей, які стояли на зупинці.

Як зазначили в МВС, автомобіль їхав на невеликій швидкості, тому загиблих внаслідок ДТП немає. Медики, які прибули на місце аварії, надали допомогу двом постраждалим на місці, інших потерпілих доставлено до лікарні.

За матеріалом Репортер Запорожья

Зараз ви читаєте новину «19-річний юнак упав з тротуару і загинув під колесами маршрутки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі