неділя, 21 жовтня 2007 17:01

19-річний американець підсмажив доньку у мікрохвильовці

У місті Галвестоні штату Техас судять 19-річного батька, який підсмажив свою двомісячну доньку в мікрохвильовій печі.

Джошуа Малдін поклав дитину в піч на 10-20 секунд, внаслідок чого вона отримала опіки третього ступеня на лівій стороні обличчя і лівій руці. Адвокат обвинуваченого стверджує, що хлопець був не в собі.

З ним погоджується і прокурор, який має намір клопотати про визнання 19-річного підсудного неосудним. За його словами, "хлопець чує голоси".

За законами штату людина, визнана неосудною, не може бути засудженою. В тому випадку, якщо Джошуа Малдіна все-таки визнають винним, йому загрожує від 10 тисяч доларів штрафу і тюремний термін від 5 до 99 років.

Малдін з дружиною і донькою приїхав до Техасу для того, щоб стати проповідником. Молода людина стверджує, що переїхати в цей штат йому велів Бог.

Донька Джошуа знаходиться під опікою родичів і четі Малдінів заборонено з нею бачитися. Проте адвокат Малдіна стверджує, що його клієнт не має наміру відмовлятися від батьківських прав, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «19-річний американець підсмажив доньку у мікрохвильовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі