вівторок, 23 вересня 2008 16:55

18-річний одесит заробляв на навчання дитячим порно

Співробітники Одеського обласного управління по боротьбі із злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми, підозрюють 18-річного одесита в причетності до діяльності злочинної групи, яка спеціалізується на виготовленні і розповсюдженні порнографічної продукції через інтернет. Про це повідомляє центр громадських зв"язків Головного Управління МВС України в Одеській області.

Для виготовлення "продукту" залучалися у тому числі і неповнолітні, а "продукт" розміщувався на створеному спеціально для цих цілей веб-сайті.

Як повідомляють представники облУВС, в обов"язки підозрюваного входила цифрова обробка відео- і фотоматеріалів і передача їх в електронному вигляді споживачеві.

Особливою популярністю у покупців користувалася дитяча порнографія. На підліткове "кіно" знаходилися клієнти не тільки на території України і в країнах ближнього зарубіжжя, але і в Західній Європі.

В ході обшуку на квартирі підозрюваного були вилучені комп"ютер, ноутбуки та інша техніка, за допомогою якої розповсюджувалася порнографія, а також зароблені 6 тис. доларів та тисяча гривень. Із слів підозрюваного, "в справі" він вже близько року, а гроші мав намір використовувати для отримання вищої освіти.

За фактами слідчим відділом Одеського міського управління ГУ МВС України в Одеській області порушена кримінальна справа за ознаками злочинів, передбачених статтями NN301, 358 Кримінального кодексу України, повідомляє Освiтнiй портал

Зараз ви читаєте новину «18-річний одесит заробляв на навчання дитячим порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі