вівторок, 17 квітня 2007 09:42

17-річну модель з Харкова у Європі називають ельфом (ФОТО)

Новинкою для світу моди і подіумів сьогодні стала 17-річна харків"янка Марія Тельна.

"Її великі очі нікого не залишили байдужими. У Європі про нашу дівчинку говорять, що вона - маленький ельф з космічним поглядом", - каже про Марію Яна Замеховська, керівник харківського агентства Nika-models.

Саме Замеховська цей талант і підмітила – підібрала дівчину буквально з вулиці. Маша гуляла з бабусею на вулиці, де її побачила представниця модельного агентства і запропонувала дівчині спробувати себе в модельному бізнесі.

"Ми зробили всього кілька кадрів і зрозуміли: Маша не тільки красива, незвичайна, але ще і дуже фотогенічна", - винесла вердикт Замеховська.

Після кількох зйомок для київських журналів школярка полетіла в Париж на запрошення світового модельного агентства.

"Їй випав чудовий шанс у житті. Я вже дев"ять років у модельному бізнесі і не пригадаю випадку, щоб дівчина з вулиці за короткий період часу – всього лише за три місяці - змогла досягти таких висот", - розповіла Замеховська.

"Вона вже виходила на подіум з першими моделями світу і увійшла в тридцятку найкращих! Більше того, у Парижі вже почалася мода на такі обличчя, як у Маші. Якщо все піде добре, то вона цілком зможе заробляти мільйони!" – додає вона, пише TabloID.

Зараз ви читаєте новину «17-річну модель з Харкова у Європі називають ельфом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі