середа, 04 вересня 2013 21:23

150 роздягнених покупців штурмували столичний торговельний центр
23

Фото: Фото надані агентством інтегрованих комунікацій ЯД

На минулих вихідних до торговельно-розважального комплексу "Квадрат" на просп. Перова у Києві прийшло 150 роздягнених покупців. У магазині проводили акцію "Прийшла роздягнена — пішла одягнена". Всім, хто приходив у купальниках і плавках та брав участь у змаганнях, безкоштовно давали одяг.

"Ми влаштували акцію у вигляді квесту, учасникам заходу треба було за командою ведучих забігти у магазини одягу в "Квадраті" й знайти там заховані стікери. Потім ті стікери обміняти на сертифікати з певною сумою, - розповідає організатор акції, керівник агентства інтегрованих комунікацій ЯД Яна Діанова. - Пропонували сертифікати на суму від 250 до 1000 гривень. Встановлюючи суму сертифікату, ми виходили із середньої суми покупок у кожному магазині. Тобто на ці гроші було, що вибрати. Один хлопець виграв сертифікат на 500 гривень, то він умудрився обміняти його аж на три пари взуття".

Організатори не очікували такої кількості охочих прийти у купальниках, розраховували на 50-60 осіб.

"Ще й погода була похмура й дощова. Я боялася, що прийде мало людей, тому й сама взяла купальник. Думала, доведеться теж долучитися до більшості. А коли побачила такий натовп біля торгівельного центру, зрозуміла, що погода наших відвідувачів не надто злякала".

Протягом акції відвідувачі розбили деякі вітрини в магазинах, хотіли першими дістатися до стікерів.

"Прикро здивувало, що чоловіки не пропускали ніде жінок, навіть у магазинах жіночої білизни. Діяли виключно для того, аби перемогти. У наступних таких акціях ми розділятимемо чоловіків і жінок, щоб умови були рівні."

Таку акцію планують проводити перед кожним новим сезоном.

"Це і цікаво, і весело. До того ж наш захід є і соціальним, адже ми безкоштовно роздали одягу на 20250 гривень. Це дуже допомогло тим, то не мав грошей на обновки"

Представники Національного Проекту "Книга Рекордів України" та Національного Реєстру рекордів України зафіксували рекордну кількість роздягнених людей біля столичного торгово-розважального центру "Квадрат".

Переважна більшість відвідувачів були віком до 35 років, 60% з них чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «150 роздягнених покупців штурмували столичний торговельний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі