вівторок, 13 березня 2007 12:22

10-річному британцеві суд заборонив підходити до родичів

Десятирічний хлопчик, який тероризував близьких, обкрадав свою сім"ю і вживав наркотики, став одним із наймолодших британців, чию поведінку назвали небезпечною для суспільства. Як пише The Telegraph, Люіс Грін (Lewis Green), який живе в місті Барнслі (Barnsley), вже піддавався кримінальному переслідуванню за грабіж, зберігання холодної зброї і озброєний напад.

Суд визнав поведінку неповнолітнього асоціальною. Це рішення означає введення конкретних обмежень. Люісу не можна виходити з будинку в нічний час, а також наближатися до людей, що живуть поряд з ним. Також йому заборонено зберігати удома алкоголь, водяний кальян для охолоджування диму, марихуана та інші предмети, пов"язані з вживанням наркотиків, кидатися камінням і яйцями, перебувати в громадських місцях з ножем або викруткою. За словами окружного судді, ці заходи направлені не стільки на те, щоб покарати підлітка, скільки на захист людей, що оточують його.

Під час слухань підсудний заснув, потім його виявили у будівлі суду з сигаретою. Мати підлітка Стефані Грін (Stephanie Green) не згодна з рішенням судді. За її словами, він зовсім не асоціальний тип, а просто дитина, яка потрапила в погану компанію. Мати обурена тим, що покарали саме її сина, а не його старших товаришів, які і навчили Люіса поганого.

До того ж місіс Грін побоюється, що переслідування можуть тільки погіршити ситуацію. А бабуся підлітка, у свою чергу, заявила, що він "не просто некерований. Він хворий", передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «10-річному британцеві суд заборонив підходити до родичів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі