понеділок, 02 листопада 2009 13:59

У Криму п"яний водій на смерть збив інспектора ДПС

У Криму п"яний водій на смерть збив інспектора ДПС

У Криму на автодорозі Сімферополь-Алушта-Ялта в районі села Лозове в суботу, 31 жовтня, водій автомобіля "БМВ-520", рухаючись на великій швидкості, наїхав на інспектора ДПС Республіканської роти з обслуговування доріг республіканського значення, молодшого сержанта міліції Дмитра Заводовського, який ніс службу з нагляду за дорожнім рухом.

Про це в понеділок повідомили у Відділі зв"язків з громадськістю ГУ МВС України в Криму.

В результаті наїзду 25-річний співробітник міліції отримав травму, несумісну з життям. Водій автомобіля "БМВ", не знижуючи швидкості, покинув місце події і, кинувши автомобіль на в"їзді до Сімферополя, разом з пасажиром намагався втекти. Прийнятими заходами розшуку особи водія і пасажира були встановлені, по гарячим слідам" вони були затримані і доставлені в Сімферопольський РВ.

"Винуватець аварії - житель Сімферополя, 1971 р.н., колишній співробітник спецслужби, звільнений за негативними мотивами. Згідно з висновком лікаря-нарколога керував транспортом у стані алкогольного сп"яніння.

Причому 17 вересня поточного року на даного громадянина вже складався адміністративний протокол за управління транспортом у нетверезому стані, водійське посвідчення було вилучене і залучене до матеріалів, які були направлені на розгляд до суду.

Проте рішення до теперішнього часу не ухвалене, і водій-п"яниця продовжував керувати транспортом по тимчасовому дозволу", - відзначили в ВЗГ.

Керівництво і весь особовий склад ГУ МВС України в Криму виразило глибокі і щирі співчуття рідним і близьким Д.Заводовського, загиблого при виконанні службових обов"язків.

"Даний дикий випадок ще раз підтверджує необхідність посилювання відповідальності за порушення ПДР, особливо в частині управління транспортом у стані алкогольного або наркотичного сп"яніння", - заявили в ВЗГ.

За матеріалом Интерфакс-Украина
Зараз ви читаєте новину «У Криму п"яний водій на смерть збив інспектора ДПС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі