середа, 28 липня 2010 16:55

"Укрзалізниця" купила у друга Януковича запчастин на 216 млн

 "Укрзалізниця" купила у друга Януковича запчастин на 216 млн

Впродовж останніх 2 місяців Держпідприємство "Укрзалізниця" купило запчастин до вагонів і локомотивів на суму 1,1 млрд грн. Відповідна інформація опублікована у Віснику держзакупівель.

З травня по липень Держпідприємство матеріально-технічного забезпечення залізничного транспорту України "Укрзалізничпостач" провело тендери на закупівлю вузлів і деталей для локомотивів і рухомого складу на суму близько 500 млн. грн.

Крім того, за червень-липень ДП "Український державний центр з експлуатації спеціалізованих вагонів" витратило на закупівлю вагонних запчастин і комплектуючих для рухомого складу більше ніж на 600 млн. грн.

Загальна сума замовлень у вказаний період склала 1,114 млрд. грн. Переможцями тендерів стали 11 спеціалізованих українських підприємств. Зокрема, 3 лоти на загальну суму 216 млн грн виграло ТОВ "Торговий дім "Укртранс". За інформацією "proUA", це підприємство контролює народний депутат від Партії регіонів бізнесмен Антон Пригодський.

Зараз ви читаєте новину « "Укрзалізниця" купила у друга Януковича запчастин на 216 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі