понеділок, 10 вересня 2007 11:04

"Сірий кардинал" Януковича купив у центрі Києві маєток

Бізнесмен Антон Пригодський, друг прем"єр-міністра Віктора Януковича, придбав маєток у центрі Києва. Цей будинок знаходиться на вулиці Володимирській 49-а, пише газета "Дело".

Як зазначає видання, посилаючись на інформацію брокерів, 1 квадратний метр офісної площі в столиці коштує не менше 5 тис. дол.

"Якщо ж ідеться про центр Києва, то стандартна середня ціна одного квадратного метра може досягати 10 тис. дол. і більше", - розповіла представник агентства нерухомості "Городок Сан" Лідія Шевчик.

Отже, тільки за приблизними підрахунками видання, будинок на Володимирській може обійтися в пристойну восьмизначну суму без урахування вартості землі.

Водночас, за словами представника агентства "АРКО Не-рухомість" Сергія Фаркісова, "сотка землі в цій частині міста буде коштувати близько 120-150 тисяч доларів, якщо вона призначена під житловий об"єкт".

"Якщо ж земля має комерційне призначення – під будівлю офісів, то ціна злетить до 200 тис. дол. за сотку", - пояснив Фаркісов.

Крім того, роботи з реконструкції в середньому можуть сягати від 2 до 5 млн. дол.

А за словами фахівця зі зв"язків із громадськістю компанії "Антал-сервіс" Ольги Івакіної, відпочатку старовинний будинок знаходився в жалюгідному стані і вимагав негайного ремонту.

Більш того, за інформацією видання, ще до прийняття в експлуатацію будинок тричі горів.

Останній раз НП відбулося в серпні минулого року, коли дах будинку охопив вогонь.

Тепер, за словами Івакіної, усе, що було пошкоджено пожежею, відновлено в первинному вигляді.

Переселення в особняк великої фірми ще не відбулося, але вже призвело до конфлікту з місцевими мешканцями – через прилеглу до маєтку території, на яку не пропускають автомобілі співробітників численних фірм, зазначає видання, повідомляє Українська правда.



Зараз ви читаєте новину «"Сірий кардинал" Януковича купив у центрі Києві маєток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі