пʼятниця, 17 квітня 2009 13:53

На свята у Києві перекриють дороги

На свята у Києві перекриють дороги

У зв"язку з проведенням поточного і капітального ремонту на вихідних на київських дорогах буде обмежено рух транспорту.

Як повідомили в прес-службі Київської міськдержадміністрації, часткове обмеження руху з 8:00 до 17:00 передбачається на пр. 50-річчя Жовтня (на ділянці від вул. Г.Юри до Великої кільцевої дороги) і Південному мосту (у напрямі правого берега).

Також 18 квітня рух буде обмежений на вул. Шамрило (на ділянці від вул. Рильськой до вул. І.Гонти), 20 квітня - на вул. Дегтярывській (на ділянці від вул. Зоологічної до пр.Перемоги), 21 квітня - на вул. Міський (на ділянці від Гостомельського шосе до вул. Червонофлотської) і 22 квітня - на вул. Закревського (на ділянці від ін. Маяковського до вул. Сабурова).

КК "Київавтодор" просить водіїв з розумінням віднестися до тимчасових незручностей, пов"язаних з ремонтом доріг.

Як повідомлялося, на Великдень, 19 квітня 2009 року, метро у Києві працюватиме цілодобово.

Також 18 квітня роботу громадського транспорту, який проходить біля станцій метрополітену, буде подовжено на одну годину.

19 квітня перевезення пасажирів на цих маршрутах буде розпочато на одну годину раніше.

Крім того, у нічні години 19 квітня 2009 року передбачається організувати роботу громадського транспорту з інтервалом руху 15-30 хв до найбільш визначних соборів та храмів Києва.

Інформацію про графік роботи 19 квітня нічних маршрутів буде розміщено в салонах транспорту.

Богослужіння в храмах столиці розпочнуться близько 23:30 18 квітня, і триватимуть до 03:30 19 квітня. Освячення пасок буде тривати до 11-12 години.

За матеріалами Webefir.com, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На свята у Києві перекриють дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі