пʼятниця, 06 травня 2011 21:06

Лікарку з Калуша, яка образила галичан, голова облради Франківщини назвав "табачницею" місцевого розливу

 Лікарку з Калуша, яка образила галичан, голова облради Франківщини назвав "табачницею" місцевого розливу

На колегії Івано-Франківської облдержадміністрації 6 травня додатковим питанням розглянули поведінку заступника міського голови Калуша Віталіни Радецької.

Відреагувати на неадекватні звинувачення підлеглих Радецькою попросив голова обласної ради "свободівець" Олександр Сич.

"Це "табачниця" місцевого розливу" - заявив Олександ Сич. На його думку, з підлеглими потрібно поводитися інакше: звільняти чи застосовувати інші важелі, але в жодному разі не ображати людську гідністю.

Сич попросив втрутитися облдержадміністрацію та правоохоронні органи в дану ситуацію.

Голова ОДА Михайло Вишиванюк визначив таку поведінку чиновника ганебною і запропонував міському голові Ігорю Насалику відправити її туди, звідки привіз" .

Рішення засудити дії Віталіни Радецької підтримали всі члени колегії.

Скандал розгорівся два тижні тому, коли наприкінці квітня Радецька зібрала нараду працівників охорони здоров'я міста Калуша і не підбираючи слів, сказала все, що думає про медиків та галичан взагалі.

"Вы - генетически недоразвитый регион, цыгане вы немытие и нечесанные. Мне говорили, что в этом регионе была зона, теперь понятно, откуда такие гены...", - сказала Радецька.

"Після такого бурхливого виступу в лікарні знову збирали медиків. Приїздив міський голова Калуша Ігор Насалик, вибачався за свою темпераментну колегу. Медперсоналу пообіцяли 50% надбавки до зарплати – за образу", - пише видання "Репортер".

Нагадаємо, що в березні цього року Віталіна Радецька (директор однієї з приватних київських клінік) на запрошення Ігоря Насалика приїхала до Калуша та тимчасово зайняла посаду міського голови з питань медицини. Тоді Насалик презентував її як одного із кращих лікарів в Україні.

Зараз ви читаєте новину « Лікарку з Калуша, яка образила галичан, голова облради Франківщини назвав "табачницею" місцевого розливу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

78

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі