понеділок, 01 лютого 2010 19:35

Вилучено найбільшу партію контрабанди медичних рукавичок і шприців

Вилучено найбільшу партію контрабанди медичних рукавичок і шприців

Співробітники Київської регіональної митниці разом зі співробітниками СБУ виявили майже 3 мільйони пар оглядових латексних рукавичок і 1,3 мільйона шприців з голками на загальну суму близько двох мільйонів гривень, які намагалися незаконно ввезти в Україну з Великої Британії.

У державному реєстрі компаній Великої Британії діяльність підприємства-виробника обмежується дизайном одягу, взуття, меблів, ювелірних виробів тощо.

Виробництвом будь-яких виробів медичного призначення підприємство не займається.

Як повідомили в Держмитслужбі, намагаючись уникнути сплати ПДВ, столичне підприємство надало митниці свідоцтво про державну реєстрацію виробів медичного призначення, де були неправдиві дані про виробника товарів, країну їхнього походження та виробництва.

Товар було вилучено, на даний момент триває розслідування.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року співробітники Київської регіональної митниці вилучили 930 тисяч банок в"єтнамського бальзаму Золота Зірка загальною вартістю понад 1,3 мільйона гривень, що був ввезений в Україну з порушенням митних правил.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Вилучено найбільшу партію контрабанди медичних рукавичок і шприців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі