понеділок, 19 вересня 2011 12:59

Інтернет у Вінниці прискорюється до 150 Мбіт на секунду

У жовтні станеться надзвичайно важлива подія - жителі Вінниці зможуть користуватися інтернетом на новій швидкості до 150 Мбіт/с!

Абонентам ВОЛІ стане доступний найшвидший на сьогодні в світі інтернет-стандарт для масового домашнього сегмента - DOCSIS 3.0., який відкриває користувачам всесвітньої мережі цілком нові можливості.

ВОЛЯ запрошує всіх охочих узяти участь у тестуванні нових швидкостей і стати одними з перших інтернет-користувачів у Вінниці, котрі відчують переваги новітньої швидкісної технології.

Як відбувається тестування:

1) Нову технологію можна в будь-який час протестувати в контакт-центрах ВОЛІ, де вже встановлені спеціальні тестові стенди (комп'ютери).

Адреси контакт-центрів: просп. Юності, 18, оф. 104; вул. 50-річчя Перемоги, 37.

Режим роботи: понеділок - субота з 8.00 до 19.00;

2) Інтернет-абоненти ВОЛІ зможуть у вересні протестувати нову технологію вдома. Працівники компанії забезпечать вас новим модемом, що підтримує стандарт DOCSIS 3.0., і здійснять усі необхідні налаштування.

Запитання щодо тестування можна надсилати на e-mail: [email protected] або ж звернутися до консультантів у контакт-центрах ВОЛІ.

Зараз ви читаєте новину « Інтернет у Вінниці прискорюється до 150 Мбіт на секунду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі