четвер, 27 грудня 2007 17:42

Біля Львова через ревнощі брат заколов виделкою брата

20 грудня у селищі Рудно, біля Львова, виникла сварка між двома п"яними братами. Предметом їхньої сварки стала дружина старшого із братів. Під час сварки законний чоловік жінки дізнався від молодшого брата, що той час від часу кохається з його дружиною.

Старший брат (1978 року народження) не витримав цього і розпочав бійку зі своїм молодшим братом (1985 року народження). Відтак, молодший із братів почав втікати від старшого. Встиг пробігти утікач всього 50 метрів – до лісу, але там його упіймав розлючений брат. Там він його декілька разів проколов в області серця виделкою на два штирі, від чого молодший брат помер на місці події.

Після цього старший брат вирішив тікати від правосуддя до Польщі, але за допомогою спеціальної техніки, убивцю було вирахувано. У підозрюваного була поранена права рука, а у машині, в якій він втікав, були сліди крові.

Чоловікові загрожує до 15 років ув"язнення, повідомляє ЗІК.

Зараз ви читаєте новину « Біля Львова через ревнощі брат заколов виделкою брата ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі