четвер, 28 червня 2007 16:07

$245 тисячі отримав службовець за відмову від землі на Дніпропетровщині

Прокуратура Дніпропетровської області порушила кримінальну справу відносно двох осіб, які підозрюються в отриманні хабара у розмірі $245 тис. Про це повідомив заступник начальника слідчого відділу прокуратури області Владимир Бутенко.

За його словами, в середу, близько 13:00, в приміщенні контори одного з приватних нотаріусів директор сільськогосподарського підприємства закритого типу, яке займається тваринництвом, за попередньою змовою і при пособництві ще однієї громадянки отримав від приватного підприємця хабар в сумі $245 тис.

Ці гроші були отримані за відчуження адміністративної будівлі, свинарника, виробничого цеху, складу, трансформаторній підстанції на ділянці землі в 4 га в Дніпропетровському районі шляхом продажу цього майна за 45 тис. грн.

Хабар також був отриманий за те, що директор сільськогосподарського підприємства відмовляється від права на використання землі, на якій розташовані будови.

Правоохоронці вилучили гроші. Обидва підозрюваних затримані, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «$245 тисячі отримав службовець за відмову від землі на Дніпропетровщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі