середа, 27 жовтня 2010 11:50

17 українців отруїлися чадним газом

 17 українців отруїлися чадним газом
У Житомирській та Херсонській областях 17 осіб, у тому числі 12 дітей, отруїлися чадним газом через несправність пічного опалення.

Про це повідомила прес-служба МНС в середу.

Так, в селі Западня Житомирської області у приватному житловому будинку чадним газом отруїлися 5 людей, в тому числі дві дитини (1997 та 1998 р.н.). Потерпілі у стані середнього ступеня тяжкості були госпіталізовані.

У Херсонській області чадним газом отруїлися 12 осіб.

З села Семихатки були госпіталізовані в стані середнього ступеня тяжкості п'ятеро дітей, із села Красне - три людини, в тому числі дві дитини, з смт Новотроїцьке - чотири людини, серед них троє дітей.

Як повідомлялося, 20 жовтня в місті Красний Луч на Луганщині в закритому приватному будинку згоріли двоє дітей - 3-річна Дарина і Данило, 2 роки.

Причиною пожежі стали дитячі ігри з вогнем. Коли рятівники прибули на місце, хлопчика знайшли в дитячій кімнаті, де стався епіцентр загоряння. А дівчинку - в сусідній кімнаті. Вона намагалася знайти вихід. В будинку за кілька хвилин згоріли меблі, килими. Особливо постраждала дитяча кімната.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину « 17 українців отруїлися чадним газом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі