вівторок, 28 квітня 2020 12:42

Опублікували перший трейлер фільму про Мішель Обаму

Опублікували перший трейлер фільму про Мішель Обаму
В офіційній заяві колишня перша леді США висловила подяку режисерові, а також розповіла про документальний фільм.Фото:pixabay

На офіційному YouTube-каналі Netflix опублікували перший трейлер документального фільму "Становлення" (Becoming) про експершу леді США Мішель Обаму.

Для перегляду стрічка буде доступна з 6 травня, пише Variety.

У ній покажуть глядачам, яким був зсередини її промо-тур по 34 містах у підтримку мемуарів "Становлення" (Becoming), що вийшли 2018-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден готовий зробити віцепрезидентом дружину Обами Мішель

У трейлері є кадри, зроблені в Філадельфії під час бесіди з жінкою, яка готова розпочати наступний етап свого життя.

Надя Халлгрен стала режисеркою фільму. Вона супроводжувала Обаму в промо-турі.

В офіційній заяві колишня перша леді США висловила подяку режисерові, а також розповіла про документальний фільм.

"Зараз я більше, ніж будь-коли, дорожу спогадами і цим почуттям зв'язку. Так як ми боремося разом, щоб пережити цю пандемію, піклуючись про близьких, про наші громади і намагаючись не відставати від роботи і навчання, справляючись з величезними труднощами, втратами, розгубленістю і невизначеністю. У ці дні складно зберігати надію і стабільність. Але я сподіваюся, що, як і я, ви знайдете трохи радості в тому, що зняла Надя. Вона дуже талановита, її розум і здатність співчувати іншим людям, - в кожному кадрі, який вона знімає. Найголовніше - вона розуміє значення спільноти, силу спільноти, і її робота чарівним чином здатна відобразити це", - повідомила Обама в офіційній заяві.

У книжці "Становлення" Мішель Обама розповідає про особисте життя та як воно змінилося під час президентства її чоловіка. Автобіографія розділена на 3 частини. У першій авторка пише про життя в Чикаго. Зокрема, порушує питання державної освіти та соціальних класів. У другій частині розповідає історію стосунків із майбутнім президентом Бараком Обамою. У третій частині пише про своє з чоловіком життя як публічних осіб - який спадок вони залишили після себе та чого їй вдалося досягти на "посаді" першої леді.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували перший трейлер фільму про Мішель Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі