середа, 06 грудня 2017 01:37

Найсексуальніший накачаний "дідусь" Instagram, який даcть фору молодим
29

Автор: instagram.com/titusunlimited
  Энтер Жан Тайтус
Энтер Жан Тайтус

50-річний фанат фітнесу Ентер Жан Тайтус, також відомий як Ripped Grandpa (Накачаний дідусь) підкорив Instagram не лише імпозантною зовнішністю і почуттям стилю, а й сексуальним накачаним тілом. Мало хто і в молодому віці може похизуватися такою формою, як у цього чоловіка. Він піднімає вагу у 200 кг і щодня вживає 3,4 тис. калорій.

"До того як я почав займатися фітнесом, я був кволою дитиною. Озираючись назад, я відчуваю, що я не такий сильний і не до кінця використав свій фізичний потенціал. Я почав тренуватися 30 років тому, коли вчився в коледжі. Важка атлетика була частиною тренувальної програми для спортсменів коледжу", - ділиться Тайтус.

Автор: instagram.com/titusunlimited
  Энтер Жан Тайтус
Энтер Жан Тайтус

За цей час чоловік досяг вражаючих результатів: може тиснути від грудей 180 кг і присідати з 210 кілограмами.

"Люди здивовані моїми фізичними здібностями у такому віці. Щодня кілька людей підходять до мене і запитують про мої тренування і дієти. Харчування дуже важливе для мене, щодня я вживаю близько 3,4 тис. калорій. Це чотири або п'ять страв. Згодом я усвідомив, що найцінніший актив - фізичне здоров'я, тому важливо тримати себе в формі. Я тренуюся п'ять днів на тиждень по півтори години. Я добре ставлюся до свого тіла, але завжди намагаюся зробити його кращим".

Автор: instagram.com/titusunlimited
  Энтер Жан Тайтус
Энтер Жан Тайтус

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найсексуальніший професор математики підриває мережу гарячими фото

Для тих, хто хоче займатися фітнесом, у Тайтуса є кілька порад.

"Зосередьтеся на щоденних тренуваннях, закохаєтеся у фітнес і будьте послідовними. Ваш єдиний конкурент - це ви самі: прикладайте зусилля, щоб перевершити себе вчорашнього. Саме так ви досягнете своєї мети".

Дивіться найяскравіші фото накачаного "дідуся", який дасть фору молодим.

Энтер Жан Тайтус
Фото: instagram.com/titusunlimited
Энтер Жан Тайтус
Энтер Жан Тайтус
Энтер Жан Тайтус
Энтер Жан Тайтус

Лейтенант Королівського військово-морського флоту Норвегії Лассе Локк Матберг вразив світ мужньою скандинавською красою. Шанувальники вважають його реальним втіленням бога Тора і називають чоловіка найкрасивішим вікінгом планети, ідеалом і кращим героєм для наслідування. Лассе любить привертати до себе увагу і свідомо підтримує свій образ: він регулярно відвідує перукаря і тренажерний зал.

Зараз ви читаєте новину «Найсексуальніший накачаний "дідусь" Instagram, який даcть фору молодим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі