вівторок, 03 квітня 2018 16:05

З окупованого Криму пролунав ультиматум і скрегіт іржавого флоту Росії

З окупованого Криму пролунав ультиматум і скрегіт іржавого флоту Росії
Кримські окупанти лякають Україну іржавим флотом і війною. Фото: РИА Новости

Окупанти в Криму заявили, що Чорноморський флот РФ, включаючи морську авіацію, готовий увійти в акваторію Азовського моря.

Таку заяву агресори зробили у відповідь на затримання українськими прикордонниками судна "Норд", передають "РИА Новости".

Окупаційна влада півострова стверджує, що метою подібних дій є "забезпечити безпеку судноплавства в північно-східній частині Чорного моря та акваторії Азовського моря".

"Агресивні дії українських морських прикордонників у міжнародних водах являють не тільки небезпеку захоплення російських суден, але й формування справжнього державного піратства", - сказав російський окупант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна розсекретила російських військових, які захоплювали Крим

Крім того, він додав, що загроза "українського державного піратства вже позначилася".

25 березня в українських водах Азовського моря прикордонники затримали риболовецьке судно "Норд" під російським прапором. На борту перебували 10 членів екіпажу, повідомляє Держприкордонслужба. "Судно "Норд" зупинили в 15 милях від Обіточної коси. Під час перевірки встановили, що воно зареєстроване на тимчасово окупованій території АР Крим.

Зараз ви читаєте новину «З окупованого Криму пролунав ультиматум і скрегіт іржавого флоту Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі