понеділок, 06 липня 2020 16:13

"Все закінчиться сумно" — у Держдумі надумали лякати Україну

"Все закінчиться сумно" — у Держдумі надумали лякати Україну
Російська агресія: у Держдумі Україні передрекли "сумний кінець". Фото: reuters.com

Перший заступник глави комітету Держдуми Росії з оборони Андрій Красов заявив, що на Україну чекає провал, якщо вона зважиться на військову конфронтацію з РФ.

Як пишуть російські ЗМІ, Красов наголосив, що в "України є якась армія, вона проводить паради, але до реальних бойових дій Збройні сили України не готові".

На думку росіянина, якщо Україна зважиться на якусь "провокацію", для неї все "може закінчитися дуже плачевно".

"Нехай згадають сумний досвід Саакашвілі", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли російський окупант обпісяється, тоді матимуть" - Турчинов про воду в Криму

За словами Красова, Росія чекала, що з новим президентом України мала наступити нормалізація відносин, але, "на жаль, цього не відбувається".

Прессекретар Путіна Дмитрій Пєсков також назвав слова глави українських ВМС Олексія Неїжпапи про можливу агресію РФ з боку Криму "дурістю" і заявив, що у них немає планів вторгнення в Україну.

Командувач Військово-морських сил України Олексій Неїжпапа не виключає, що війська РФ спробують прорватися з окупованого Криму до Херсонської області, щоб дати можливість пустити воду з Дніпра в Північно-Кримський канал.

Зараз ви читаєте новину «"Все закінчиться сумно" — у Держдумі надумали лякати Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі