понеділок, 01 серпня 2022 05:42

Спецтема: Війна Росії проти України

В тимчасово окупованому Севастополі щось потужно вибухнуло – соцмережі

В тимчасово окупованому Севастополі щось потужно вибухнуло – соцмережі
Повідомляють про "бавовну" в Севастополі. Фото: Кореспондент

У тимчасово окупованому Севастополі після опівночі 1 серпня пролунав потужний вибух.

"Бавовну" чули в різних районах міста, повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров з посиланням на кримські Телеграм–канали.

"Кримські телеграм–канали пишуть про сильний вибух в Ак'ярі, який російські окупанти все ще продовжують, сподіваюся в останні місяці, називати Севастополем. Хто може щось додати?" – написав Чубаров.

Згодом він додав, що звуки вибуха – це сигнальні ракети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму занепокоєні загрозою перенесення війни на півострів – розвідка

Однак пропагандисти почали запевняти, що "прильотів" не було. Це звуки або "тренувальної ППО", або феєрверки, які влаштували місцеві жителі.

Найімовірніше, що вибух був не один, адже через годину в місцевих чатах знову повідомили про "хлопки". Їх чули в різних районах Севастополя.

Наразі точно невідомо, що саме було причиною цих звуків. Офіційної інформації від так званої "міської влади" чи Генштабу ЗСУ поки не було.

Штаб Чорноморського флоту Російської Федерації в Севастополі нібито атакували Збройні сили України. Повідомляють про "бавовну" в місті в ніч проти 31 липня.

Пропагандистські російські ЗМІ пишуть, що п'ять окупантів стали "300-ми". Також скасували святкові заходи до Дня військово-морського флоту РФ.

Зараз ви читаєте новину «В тимчасово окупованому Севастополі щось потужно вибухнуло – соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі