четвер, 01 лютого 2018 17:17

"Внутрішня кровотеча може відкритись у будь-який час" - політв'язень Кремля Павло Гриб у тяжкому стані

"Внутрішня кровотеча може відкритись у будь-який час" - політв'язень Кремля Павло Гриб у тяжкому стані
Батько розповів про жахливий стан Павла Гриба, якого незаконно утримує Кремль у Краснодарському СІЗО. Фото: Facebook

У Краснодарському суді 1 лютого відбулось засідання з розгляду апеляції на запобіжний спосіб утримання українського політв'язня Павла Гриба.

Про це розповів батько ув'язненого Ігор Гриб на своїй сторінці у Facebook.

"Адвокат про судове засідання випадково дізналася, за добу. Все було зроблено так, щоб батьки не встигла приїхати", - йдеться у повідомленні.

За інформацією адвоката, у Павла дуже виснажений вигляд, постійні скарги на біль у шлунку і животі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скількох людей викрали російські окупанти в Криму

"Загальний депресивний стан, як наслідок посилення психологічного тиску з боку слідства і адміністрації СІЗО. Немає ні ліків, ні мінімального дієтичного харчування. Внутрішня кровотеча може відкритись в будь-який час. Фахових медичних спеціалістів по хворобі Павла в Краснодарі нема. Надати медичну допомогу ніхто не зможе. Кожен день в СІЗО може бути останнім для Павла! Життя Павла в небезпеці!" - наголосив його батько.

24 серпня у Білорусі затримали 19-річного політв'язня Кремля Павла Гриба. Тоді він поїхав в Гомель на побачення до дівчини, з якою спілкувався у соціальних мережах. 17-річна Тетяна їхала на зустріч з російського міста Сочі.

Через 2 тижні після викрадення, ФСБ Росії повідомила, що Павло перебуває в краснодарському СІЗО. Влада Росії звинувачує Гриба в "підготовці теракту". Батько Павла Ігор Гриб, колишній український прикордонник, зараз займається створенням капеланської служби в силових органах. Вважає, що син потрапив у "поле зору" ФСБ через свої висловлювання в російських соцмережах.

Зараз ви читаєте новину «"Внутрішня кровотеча може відкритись у будь-який час" - політв'язень Кремля Павло Гриб у тяжкому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі