вівторок, 17 жовтня 2017 17:43

"Виснажений психічно і фізично, дуже схуд" - мати політв'язня Клиха побачилася з сином у в'язниці

"Виснажений психічно і фізично, дуже схуд" - мати політв'язня Клиха побачилася з сином у в'язниці
Президент закликав ПАРЄ вимагати від РФ звільнення заручників. Фото: Еспресо.TV

Українського політвязня Станіслава Клиха, якого незаконно утримує Росія, відвідала матір. Про це на своїй сторінці в Facebook написала перший заступник голови ВРУ Ірина Геращенко після розмови з Тамарою Іванівною Клих.

"Тамара Іванівна Клих повернулася з побачення з сином, Станіславом Клихом, якого незаконно утримують в російській в'язниці. Плаче, що син погано себе почуває, виснажений психічно і фізично, дуже схуд", - написала чиновниця в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зміг подивитися всі великі річки Росії" - Сенцова етапують на Ямал

Геращенко наголосила, що звільнення заручників і політв'язнів - це ключовий пріорітет, на якому наполягає украінська влада.

"Президент закликав ПАРЄ вимагати від РФ звільнення заручників , це питання піднімається на всіх міжнародних зустрічах. В Мінську ми пропонували різні варіанти і компроміси задля розблокування, на жаль, поки що немає відповіді", - підкреслила Ірина Геращенко.

Нагадаємо, Станіслав Клих кримський політв'язень засуджений у РФ за нібито участь у чеченській війні.

Зараз ви читаєте новину «"Виснажений психічно і фізично, дуже схуд" - мати політв'язня Клиха побачилася з сином у в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі