середа, 22 березня 2023 05:52

Вибухи в Джанкої пошкодили вузлову залізничну станцію

Вибухи в Джанкої пошкодили вузлову залізничну станцію
Розповіли про наслідки "бавовни" в Джанкої. Фото: Укрінформ

Вибухи у місті Джанкой привели до пошкодження вузлової станції.

Наразі використання станції неможливе. Окупанти не мають рішення, що робити з цією проблемою, в ефірі "Радіо Свобода" заявила очільниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

"Вони будуть намагатися якнайшвидше відновити те, що пошкоджено, тому що безпосередньо залізничне сполучення – це спосіб доставлення важкого озброєння і особового складу. Ми продовжуємо роботу, зокрема, з вогневого контролю для того, щоб ці зусилля були марними", – зауважила Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іранські дрони повстали і атакують Джанкой - українці кепкують над окупантами

Ця атака є "одним з елементів плану, який передує активним діям", підтвердила вона.

Вона підтвердила, що на півострові вже панічні настрої, що підтверджується навантаженням на всі автодорожні і залізничні шляхи.

"Виснаження логістики ворога і в деяких напрямках навіть припинення її – це запорука вдалих дій на потім", – додала речниця.

20 березня ввечері в окупованому Джанкої, що в Криму, прогриміла серія вибухів. Було чути звуки "мопедів", характерні для іранських дронів-камікадзе та стрілянину. Вибухи лунали поблизу військового містечка.

Вибухи знищили російські крилаті ракети "Калібр НК" під час їхнього транспортування залізницею. Ці ракети, призначені для пусків з надводних кораблів російського чорноморського флоту.

Зараз ви читаєте новину «Вибухи в Джанкої пошкодили вузлову залізничну станцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі