середа, 21 вересня 2022 20:56

Спецтема: Війна Росії проти України

У Криму поховали окупантів – що відомо

У Криму поховали окупантів – що відомо
У Криму продовжують ховати загарбників. Фото: ru.krymr.com

У Севастополі та Керчі поховали ще двох російських військових, які воювали проти України.

Підконтрольним окупантам "глава" Севастополя Михайло Развожаєв повідомив, що поховали Ігоря Коноваленка, повідомляє "Крим Реалії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни будують фортифікаційні споруди на адмінкордоні Криму

Він був з 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту Росії.

"Попрощалися з гвардії старшим сержантом, заступником командира взводу – командиром зброї 1-го гаубичного самохідно-артилерійського взводу 810-ї окремої гвардійської бригади морської піхоти", – написав Развожаєв.

За його даними, Коноваленко народився та виріс у Севастополі. З 2014 року служив у російській 810-й окремій гвардійській бригаді.

"Голова" Керчі Святослав Брусаков повідомив про похорон Кирила Захарова. Він до окупації Криму служив в українській армії.

"До 15 років був вівтарником у храмі Олександра Невського. Закінчив ПТУ №5, захоплювався музикою. 2011 року був призваний для проходження строкової служби у внутрішніх військах у місті Рубіжне на Донбасі. Після демобілізації продовжив службу за контрактом у батальйоні морської піхоти у рідній Керчі. Вважав для себе честю носити берет морського піхотинця", – написав Брусаков.

Командування Чорноморського флоту Російської Федерації передислокувало підводні човни з Криму.

Росіяни вивели свої підводні човни класу KILO з порту Севастополя в окупованому Криму до Новоросійська в Краснодарському краї на півдні Росії. Про це повідомило міноборони Великої Британії з посиланням на дані своєї розвідки в Twitter 20 вересня.

Зараз ви читаєте новину «У Криму поховали окупантів – що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі